Blyneliams reikės:
250 g miltų
300 g pieno (ar pieno bei vandens mišinio, jei norite mažesnio riebumo blynelių)
20-30 g išlydyto sviesto
6 g druskos
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Visus ingredientus dedame į mikserį ir maišome iki vientisos masės(ar tiesiog maišome rankomis dubenyje).
Keptuvę įkaitiname, plonai patepame sviestu, dedame šaukštą tešlos ir kepame ant vidutinės kaitros.
Ožkos sūrio kremui reikės:
200 g ožkos sūrio
100 g grietinėlės
3 g druskos
Ožkos sūrį (rekomenduoju 30 min palaikyti kambario temperatūroje, kad būtų minkštesnis) maišome su grietinėle dubenyje kartu su druska iki vientisos masės(maišymui patogiausia naudoti šakutę).
Burokėlių užpilui reikės:
300 ml burokėlių sulčių
20 g raudono vyno acto
žiupsnelio druskos
Skaniai,
Regina