Blynai (jidiš בלינצע, lenk. bliny, brus. бліны) – populiarus valgis Rytų Europos šalyse. Pavadinimas kilęs iš senųjų slavų kalbos žodžio mlin 'malti'. Lietuvoje tai tradicinis Užgavėnių patiekalas.
A pancake, also known as a hotcake, griddlecake, or flapjack, is a flat cake, often thin and round, prepared from a starch-based batter that may contain eggs, milk, and butter, and then cooked on a hot surface such as a griddle or frying pan. It is a type of batter bread.
Tradiciniai Užgavėnių blynai – tokie gardūs ir sotūs, kad laukia tikras apsivalgymas
Skaniausi Norvilų pusryčiai, kuriems nėra lygių: norint, kad blynai būtų traškūs, tradicinį ingredientą keiskite kitu
Egidija pasidalijo marokietiškų blynų receptu be pieno ir kiaušinių – sekėjai išbandė ir negali atsidžiaugti
Blynai su obuoliais – pagaminsite greitai, valgysite skaniai
Užgavėnėms – 10 blynų receptų: bus patenkinti visų norai
Blynai su varške – niekas neatsisakys
Žemaičių blynai – dėl tokių gardžių pietų verta pasistengti
Lietiniai blynai – tiesiog tobulo apelsinininio skonio!
Blynai su varške pusryčiams – patys skaniausi
Lietiniai blynai su varške – niekada neatsibosta
Morkų blyneliai su tahini padažu – bus taip skanu, kad tikrai kartosite
Eliza dalijasi pamoka, kaip pagaminti gardžiausius žemaičių blynus: nebijokite eksperimentuoti