Reikės:
Pusės mažos žalios cukinijos
1 pomidoro ( idealu, jeigu turite vyšninių pomidoriukų)
Pusės rutuliuko mocarelos
1 skiltelės česnako
Baziliko
Druskos/pipirų
Alyvuogių aliejus, citrinos sulčių
Gaminimas
Cukiniją plonai supjaustome su specialiu peiliuku ( bulvėms lupti). Dedame druską, pipirus, alyvuogių aliejų, baziliką, smulkintą česnaką, išspaudžiame citrinos. Išmaišome. Dedame pomidorus ir ant viršaus pjaustytą mocarelą ( arba mini rutuliukus).
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)