4 porcijos
Produktai:
200 g daigintų kviečių,
300 g agurkų,
1 prinokęs avokadas,
1 šaukštas citrinos sulčių,
2 šaukštai saulėgrąžų sėklų,
druskos.
Kaip gaminti:
Avokadą nulupkite, išimkite kaulą. Visus produktus sutrinkite iki piurė konsistencijos. Išpilstykite sriubą į lėkštes, papuoškite saulėgrąžų sėklomis.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (4)