Produktai 4 porcijoms:

3-6 česnako skiltelės,
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių,
650 g griežinėliais supjaustytų grybų (pievagrybių arba voveraičių),
60 ml alyvuogių aliejaus,
1/2 aitriojo raudonojo pipiro (be sėklų, smulkiai supjaustyto),
2 arbatiniai šaukšteliai smulkiai pjaustytų petražolių.

Kaip gaminti:

1. Atidėkite keturias skilteles česnako, kitas smulkiai supjaustykite. Apšlakstykite grybus citrinos sultimis.

2. Įpilkite į didelę keptuvę alyvuogių aliejaus, pakaitinkite, įdėkite keturias nepjaustytas česnako skilteles ir smulkiai supjaustytą papriką. Maišydami pakepkite 10 sekundžių, tada sudėkite grybus. Įbėrę druskos kepkite 8 – 10 minučių, kol grybai suminkštės. Tuomet sudėkite smulkintus česnakus, petražoles ir dar minutę pakepkite. Patiekalą valgyti karštą.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)