Ingredientai:
pomidorai (4 vnt.)
rūkyta vištiena (150 g)
fermentinis sūris (80 g)
salierai (1 stiebas)
rūgštūs obuoliai (1 vnt.)
majonezas (3-4 v.š.)
pipirai
druska
Pomidorų puseles išskobti. Vištieną, fermentinį sūrį, obuolį, saliero stiebą supjaustyti kubeliais, gardinti prieskoniais, majonezu ir viską gerai sumaišyti. Paruošta mase įdaryti pomidorų puseles. Skanaus!
Jurgita
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją