Į vieną keptuvę telpa apie 800 g kalakutienos kepenėlių. Jas išplaunu, nusausinu popieriniu rankšluosčiu ir sudedu į gilų indą. Tuomet ant jų keliauja 1 a.š. druskos, 0,5 a.š. maltų citrininių pipirų, 4 v.š. saulėgrąžų aliejaus, 0,5 a.š. garstyčių miltelių, žiupsnelis malto čili ar kajeno pipiro, žiupsnelis rozmarino.

Viską kruopščiai sumaišau ir palieku pasimarinuoti 30-40 min., tuo metu pasiruošiu daržoves salotoms.

Įkaitinu keptuvę, jokių riebalų nepilu, užteks aliejaus iš marinato. Dedu kepenėles ir kepu kiekvieną pusę apie 6-8 min. Atsargiai, verčiant gali apšaudyti karšto aliejaus lašais. Apkepus abiems pusėms, išjungiu ugnį, dengiu dangtį ir palieku keptuvėje dar bent 5 min.