Kibiras žalių pomidorų
Saulėgrąžų aliejaus

Užpilui:

6 morkos
4 saldžios paprikos
200 g česnaku
100 g cukraus
100 g saulėgrąžų aliejaus
100 g druskos
0,5 l vandens
0,5 l 6 proc. baltojo vyno arba obuoliu acto

1. Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Morkos stambiai sutarkuoti, kitas užpilui skirtas daržoves supjaustyti.

2. Puode sumaišyti aliejų, cukrų, druska, vandenį, actą ir užkaitinti. Sudėti užpilui skirtas daržoves ir troškinti 15 min.

3. Pomidorus apkepti aliejuje, sudėti į stiklainius.

4. Karštas daržoves supilti ant pomidorų ir užsukti dangtelius.

Gražina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)