Produktai:

500 g krapų,
1 česnako skiltelės,
1 šaukšteliai aliejaus,
0,25 l baltojo vyno acto,
0,5 stiklinė vandens,
0,5 šaukštelis druskos.

Kaip gaminti:

1. Krapų stiebelius smulkiai supjaustykite, lapelius suplėšykite rankomis. Sudėkite žalumynus į švarius stiklainius, sugrūskite. Sudėkite nuluptas česnako skilteles.

2. Puode sumaišykite vandenį su druska. Užvirinkite, paskui palikite atvėsti.

3. Užpilkite atvėsusiu sūriu vandeniu krapus, palikite 8 valandoms.

4. Užpilkite krapus aliejumi. Uždenkite stiklainius popieriumi, apriškite. Laikykite šaldytuve.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)