Reikės:
500 g maltos mėsos (naudojau kiaulieną ir jautieną lygiomis dalims),
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
1 riekelė išmirkytos juodos duonos,
druska, pipirai, česnako granulės,
5 nedidelės bulvės,
2 morkos,
1/4 dalis kopūsto,
2 saujos žirnelių,
1 sauja kukurūzų,
daržovių prieskonių mišinio.
Į maltą mėsą dedame smulkintą svogūną, mušame kiaušinį, beriame prieskonius ir dedame išmirkytą duoną. Viską gerai išmaišome ir padedame bent 15 min. į šaldytuvą.
Skardą ištepame aliejumi, darome graikiško riešuto dydžio (man nesigavo tokių mažų padaryti) kukuliukus ir dedame į skardą. Dedame į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 25 min.
Bulves, kopūstą, morkas susismulkiname pagal poreikį, dedame į puodą ir įpylę vandens iki pusės, troškiname apie 25 min. Sudedame šaldytus žirnelius, kukurūzus, iškeptus kukulius, užberiame daržovių prieskonių mišinio ir uždengę dangtį patroškiname apie 10-15 min.