Ingredientai:
karšto rūkymo žuvis (pavyzdžiui, upėtakis)
džiovinti arba konservuoti jūros kopūstai
sojos padažas
alyvuogių aliejus
sezamo aliejus
česnakas
sezamo sėklos
virti kiaušiniai
švieži agurkai
Gaminimas
Į sūrų vandenį pamerkite džiovintus jūros kopūstus (galima naudoti ir konservuotus). Šiaudeliais susmulkinkite vieną ilgavaisį agurką ir užpilkite sojos, česnako, šaukštelio cukraus, šlakelio sezamų aliejaus bei alyvų aliejaus mišiniu.
Paskrudinkite sezamų – įprastų ir juodųjų. Gan stambiai (pavyzdžiui, į aštuonias dalis) supjaustykite virtą kiaušinį, nukaulinus susmulkinkite pusę karštai rūkyto upėtakio. Viską išmaišykite.
Skanaus!