NAMINĖ DUONA
250 g raugo,
400 g rupaus malimo kvietinių miltų,
400 g aukščiausios rūšies kvietinių miltų,
200 g rūpaus malimo ruginių miltų,
100 g cukraus,
pagal skonį druskos,
800 ml šilto vandens,
sėklų mišinio duonai,
kmynų.
Sumaišyti visus produktus,supilti vandenį ir gerai suminkyti duoną. minkyti apie 20-30 min.
Kepimo formą ištepti riebalais, sukrėsti tešlą ir uždengus rankšluosčiu 6 valandas palaikyti šiltai,kad pakiltu.
15 minučių kepti 250 laipsnių orkaitėje, vėliau temperatūrą sumažinti iki 200 laipsnių ir kepti valandą laiko.
Jurgita
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (8)