Produktai:

500 g jautienos,
500 g kiaulienos,
1 stiklinė pieno,
0,5 stiklinės smulkiai pjaustytų svogūnų,
2 riekelės baltosios duonos,
2 smulkintos česnako skiltelės,
žiupsnelis maltų juodųjų pipirų,
3 riekelės kumpio,
supjaustyti gabalėliais,
2 kiaušiniai, 1 baltymas,
0,75 stiklinės riebalų,
1,5 stiklinės jautienos sultinio,
2 šaukštai miltų,
0,3 stiklinės džiūvėsėlių, druskos.

Kaip gaminti:

1. Mėsą, svogūnus, česnakus, druską, smulkintą kumpį, kiaušinius ir džiūvėsėlius sumaišykite.
2. Duoną užpilkite pienu, paspauskite, sudėkite į tešlą.
3. Iš faršo suformuokite du kepalėlius. Sudėkite juos į riebalais išteptą kepimo skardą, aptepkite plaktu baltymu.
4. Kepkite orkaitėje, kartas nuo karto palaistydami sultiniu.

Skanaus!

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!