Pirmiausiai susipjaustau obuolius. Nedidelių naudoju apie 12-15, išsėklinu ir supjaustau riekelėmis.

4 kiaušinius (didesnius) labai gerai išsuku su 1 st. balto cukraus.

Atskirame indelyje sumaišau 5 v.š. riebesnės grietinės su 1 a.š. sodos.

Supilu grietinę į kiaušinių masę ir, nesustojant maišyti, beriu 1-1,5 st. miltų. Tešla turi būti tiršta, bet dar nutekanti nuo šaukšto.

Suberiu 3/4 obuolių ir atsargiai permaišau. Viską pilu į silikoninę formą, viršų prismaigstau obuolių riekelėmis, tolygiai nubarstau 3 v.š. rudojo cukraus, 1 v.š. cinamoninio cukraus ir migdolų drožlėmis.

Migdolų irgi niekada nebus per daug, skonio reikalas kiek.

Kepu apie 40-50 min. 180 C. Baigtumą tikrinu dantų krapštuku – įbedus ir ištraukus iš tešlos pagaliukas turi būti sausas.

Tiekiu tiek karštą, tiek šaltą.

Patarimas – cinamoninį cukrų galima keisti paprastu cinamonu.