Reikės:

1 kg raudonųjų saldžiųjų paprikų,
15 česnako skiltelių,
1 aitriosios paprikos,
2 saujų krapų,
1 stiklinės aliejaus,
0,5 stiklinės obuolių acto,
druskos.

Susiję straipsniai

Kaip gaminti:

Paprikas sudėkite į kepimo skardą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite maždaug 15 min.

Paskui sudėkite paprikas į polietileninį maišelį, užriškite ir palikite 15 min. Išimkite iš maišelio ir nulupkite odelę, išdarinėkite. Supjaustykite šiaudeliais.

Krapus ir česnakus susmulkinkite. Iš aitriosios paprikos išimkite sėklas ir supjaustykite plonais žiedeliais.

Aliejų sumaišykite su česnakais, krapais, aitriosios paprikos žiedeliais, actu ir druska.

Ant sterilizuotų stiklainių dugno įpilkite šiek tiek aliejaus. Tada uždėkite sluoksnį paprikų, vėl užpilkite 2 šaukštus aliejaus, paskui – klokite sluoksnį paprikų. Taip sluoksniuokite, kol užpildysite stiklainius.

Stiklainius užsukite, pastatykite tamsioje vėsioje vietoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)
Pažymėti
Dalintis
Nuomonės