Tešla:
2 stiklinės tarkuotų cukinijų,
3 kiaušiniai,
1 stiklinė cukraus,
1 stiklinė aliejaus,
2 stiklinės miltų,
¼ šaukštelio kepimo miltelių,
1 šaukštelis kepimo sodos,
2 šaukšteliai cinamono,
1 šaukštelis cukraus,
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto (nebūtinai)
1 stiklinė smulkintų riešutų.
Kaip gaminti:
Nusunkite tarkuotas cukinijas. Dubenyje išplakite kiaušinius, cukrų ir aliejų. Įmaišykite miltus, kepimo miltelius ir sodą, cinamoną, druską, vanilę ir riešutus. Tada sudėkite tarkuotas cukinijas ir gerai išmaišykite. Supilkite tešlą į formą. Kepkite 175 laipsnių orkaitėje 55-60 min, arba kol į vidurį įsmeigtas medinis pagaliukas bus sausas.
Skanaus!
DELFI skaitytoja Vitalija
Receptas yra atsiųstas konkursui „Mano gardžiausia naminė duona“, pasidalinkite ir jūs savo receptu!