Ingredientai:
forminė duona
salotos
rūkytos dešros griežinėliai
kietai virti kiaušiniai
sūris
česnakas
majonezas Vilnius
pipirai
druska
Paskrudinti forminę duoną (arba supjausčius trikampėliais, arba skrudinti sumuštinių keptuvėje, tada gaunasi trikampiukai). Dėti salotos lapą. Į rūkytos dešros griežinėlį įsukti pikantiškos mišrainės (tarkuotas kiaušinis ir sūris, spaustas česnakas ir sumaišyta su majonezu, druska ir pipirais). Suktinuką dėti ant skrebučio ir salotos ir prismeigti smeigtuku. Skanaus!
Jurgita
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (11)