Bandžiau ir su medžiotojų dešrelėmis, tai man šiek tiek rieboki pasirodė, o su daktariška dešra kitas reikalas!
Reikės:
diiiidelės cukinijos;
4 morkų;
1 didelio svogūno;
~150 g fermentinio sūrio;
~300 g daktariškos dešros;
prieskonių („Santa Maria“ picos prieskoniai, druska, persiladas ir pan).
2-3 kiaušinių;
~6 v.š. miltų. ( kartais prireikia daugiau).
Eiga:
Smulkiai supjaustome svogūną, burokine tarka sutarkuojame morkas ir dedame troškinti. Burokine tarka sutarkuojame cukiniją, nusunkiame skystį. Į cukinijos dubenį dedame troškintas daržoves, tarkuotą sūrį bei dešrą, prieskonius, įmušame kiaušinius, beriame miltus. Pradžioje įdėkite du kiaušinius, pabandykite kepti, jei irsta įdėkite trečią kiaušinį ir šiek tiek miltų.
Skanaus!
„Šokiai virtuvėje“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)