Bandžiau ir su medžiotojų dešrelėmis, tai man šiek tiek rieboki pasirodė, o su daktariška dešra kitas reikalas!
Reikės:
diiiidelės cukinijos;
4 morkų;
1 didelio svogūno;
~150 g fermentinio sūrio;
~300 g daktariškos dešros;
prieskonių („Santa Maria“ picos prieskoniai, druska, persiladas ir pan).
2-3 kiaušinių;
~6 v.š. miltų. ( kartais prireikia daugiau).
Eiga:
Smulkiai supjaustome svogūną, burokine tarka sutarkuojame morkas ir dedame troškinti. Burokine tarka sutarkuojame cukiniją, nusunkiame skystį. Į cukinijos dubenį dedame troškintas daržoves, tarkuotą sūrį bei dešrą, prieskonius, įmušame kiaušinius, beriame miltus. Pradžioje įdėkite du kiaušinius, pabandykite kepti, jei irsta įdėkite trečią kiaušinį ir šiek tiek miltų.
Skanaus!