4 porcijos / Paruošimo laikas: 35 min.

1 arb.š. augalinio aliejaus;
1 šalotės svogūnas;
250 g rudųjų pievagrybių;
350 g jautienos kepenėlių;
25 ml brendžio;
1 valg.š. grūdėtųjų garstyčių;
150 g grietinės;
125 g natūralaus graikiško jogurto;
100 g jaunų špinatų lapelių
Druskos, pipirų.

1. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Grybus nuplaukite ir supjaustykite skiltelėmis. Kepenėles supjaustykite pailgais gabaliukais.

2. Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir 5 min. pakepinkite svogūnus. Padidinkite ugnį ir sudėkite grybus. Kpekite 5 min. arba dar ilgiau, kol keptuvėje neliks skysčių.

3. Sudėkite į keptuvę kepenėles ir pamaišydami kepkite 5 min. Jei pageidaujate, apšlakstykite brendžiu.

4. Sukrėskite į keptuvę grietinę, jogurtą, garstyčias. Padažą užvirinkite, bet nevirkite. Nukelkite keptuvę nuo ugnies, apibarstykite špinatais. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų.

5. Patiekite su bulvių koše arba virtais ryžiais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)