Produktai:
1 vidutinio dydžio svogūnas
3 vidutinio dydžio morkos
2 saliero kotai
0,5 arb. šaukštelio džiovintų čiobrelių
1 arbatinis šaukštelis alyvuogių aliejaus
2,5 l daržovių sultinio
1 lauro lapas
1 puodelis makaronų
druskos ir pipirų pagal skonį
šviežių krapų arba petražolių
Puode ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų, jame apkepkite smulkiai supjaustytus svogūnus. Įberkite džiovintų čiobrelių, išmaišykite.
Supjaustykite salierus ir morkas, suberkite į puodą ir kepkite apie 1-2 min. Į puodą įpilkite sultinį ir užvirkite ant vidutinio stiprumo ugnies.
Kai sriuba ims burbuliuoti, įmeskite lauro lapą ir sumažinkite liepsną. Suberkite makaronus ir virkite apie 10 minučių. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. Išpilstykite sriubą į dubenėlius ir į kiekvieną dosniai įberkite šviežių žalumynų. Skanaus!
Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!