Vaikams kepu rudenį grybukus iš sluoksniuotos tešlos.
Truputi iškočioju tešlą, išspaudžiu įvairios formos tešlos kepinukus. Dedu gabalėlį pomidoro, pvz., grybo kepurę, kotą patepu plaktu kiaušiniu.
Pabarstau kapotu česnaku su žolelėmis ir kepu, kol paruduos apie 10 min, temp. 180 laipsnių.
O desertui - varškės spurgytės
500 g varškės
3 kiaušiniai
Sauja razinų
Šaukštas kepimo miltelių
0,5 stiklinės cukraus
Miltų, kad tešla neliptų prie rankų
Skanaus,
Pagarbiai Marina.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (4)