Produktai:
200g saulėgrąžų,
30g krienų,
jūros druskos,
vandens,
2 šaukštai citrinos sulčių,
1/4 maltų juodųjų pipirų,
2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus.
Kaip gaminti:
Porą valandų pamirkytas saulėgrąžas ir kitus ingredientus sutrinkite su trintuvu iki vientisos masės.
Šio kiekio pakanka dviem porcijoms, majonezo pasigaminsite per 15 min.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (2)