Ingredientai:
1 litras bulvių tarkių
stiklinė smulkiai sutarkuotų obuolių
3 kiaušiniai
6 šaukštai manų kruopų
cukraus, druskos pagal skonį
riebalų kepimui.
Smulkiai sutarkuoti bulves ir obuolius, sumaišyti. Įmušti kiaušinius, įdėti cukraus ir druskos, suberti manų kruopas. Viską gerai išmaišyti. Kepti įkaitintoje keptuvėje apvartant ant silpnos ugnies. Prie senelės blynelių tinka bruknių uogienė, grietinė, kastinys, medus, morkų kava.
Skanaus.
Dėkojame Vidmantui už atsiųstą receptą.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (5)