Jums prireiks:
250 g moliūgų;
270 g neriebios varškės;
100 ml pieno;
1 kiaušinio;
15 g avižinių dribsnių;
1 šaukšto manų;
25 g jogurto;
cukraus pakaitalo (pagal skonį).
Paruošimas
Moliūgus supjaustykite kubeliais, virkite piene apie 8-10 min. Pagal skonį dėkite saldiklio, masę atvėsinkite.
Dubenyje sumaišykite varškę, kiaušinį, manus ir jogurtą. Sukrėskite atvėsintą moliūgų ir pieno masę, viską kruopščiai išmaišykite neišardydami moliūgų gabaliukų.
Masę sukrėskite į kepimo formą, kurią dėkite į iki 220 laipsnių įkaitusią orkaitę ir kepkite 50-55 minutes.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (3)