Receptui reikės:
1 žalias kiaušinis
pakelio grikių,
2 morkų,
svogūno,
česnako skiltelės,
petražolių,
druskos,
aliejaus ir
prieskonių.
Eiga:
Morkas nulupame ir sutarkuojame, supjaustome česnaką ir svogūną, viską suberiame į keptuvę ir patroškiname.
Grikius užpilame virintu vandeniu ir 30 min. Brinkiname. Daržovėms pravėsus sumaišome su brinkintais grikiais bei kapotomis petražolėmis, dedame prieskonius pagal skonį.
Formuojame kotletukus ir pašauname į orkaitę 10 min.
Skanaus!
Albina A.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (7)