Jums reikės:
250 g varškės
75 g cukraus
300 g žemuogių
3 šaukštų kiaušininio likerio
pakelio vanilinio cukraus
1 stiklinės grietinėlės
1 šaukštelio želatinos
Į permaltą per mėsmalę varškę dedame petrintas per sietelį uogas, cukrų, vanilinį cukrų, kiaušininį likerį ir viską sumaišome. Į masę dar įpilame ištirpintos želatinos ir plaktą grietinėlę, gerai išmaišome. Kremą sudedame į mažas lėkšteles ir paliekame sutirštėti. Papuošiame žemuogėmis.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją