Norėčiau pasidalinti traškios užkandžių duonelės receptu. Ji patinka visiems - vaikams ir suaugusiems, tinka valgyti viena o taip pat su įvairiais tepamais sūriais, nepakeičiama kelionėse ir nepaprastai lengvai pagaminama.
Traški duonelė
70 g saulėgrąžų arba moliūgų sėklų
70 g sezamo sėklų
50 g linų sėmenų
0,5 a.š. druskos
2 v.š. alyvuogių aliejaus
120 g miltų
200 ml šalto vandens
Visus ingridientus sumaišome ir gautą tešlą plonu sluoksniu paskirstome skardoje išklotoje kepimo popieriumi. Dedame į įkaitintą iki 160 laipsnių orkaitę ir kepame apie 35 minutes.
Skanaus!
Jolita
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją