Reikės:

150 g vištienos kūtinėlės be odos
2 g šviežiai maltų juodųjų pipirų
3 g druskos
2 g kario miltelių
3 g česnako.

Gaminimas:

1. Supjaustome krūtinėlę piršto storio juostelėmis bei įtriname prieskoniais.

2. Į vėsią keptuvę įpilame vandens ir sudedame vištieną. Uždengiame stikliniu dangčiu ir kaitiname, kol išsiskirs mėsos sultys.

3. Atidengiame dangtį ir troškiname vištieną jos pačios sultyse. Trukmė 5-7 min.

Tokiu būdu gaminamai vištienai nereikia papildomų riebalų, be to, ji tampa labai minkšta ir sultinga.

Iškepę valgome su šviežiomis ar nuplikytomis daržovėmis. Ypatingai puikiai dera su lapinėmis salotomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)