Ingredientai:
batono riekės
šviežias agurkas
sūris
faršas paruoštas kotletams
Faršą pasiruošiame pagal savo skonį (galima įtarkuoti daržovių: morkų, moliūgų, cukinijų ar kt.), paprieskuoniuoti mėgstamais prieskoniais ar prieskoninėmis žolelėmis, pasūdyti. Taip pat mušti kiaušinį, berti džiūvėsėlių ar piene išbrinkinto batono riekę, kaip įprastiems kotletams.
Viską gerai išmaišius formuoti mažus rutuliukus ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti 180 C orkaitėje apie 20 min. Atvėsinti. Iš batono riekės išspausti sausainių formele apskritimus. Ant jų dėti po agurko riekelę, dėti po kotletuką, persmeigti smeigtuku ir iš sūrio padaryti burę. Skanaus!
Jurgita