Reikės:
4 kiaušinių
žiupsnelio druskos
500 g varškės
0,5 stiklinės (~100 g) ryžių miltų
1 arbat. šaukštelio kepimo miltelių
300 g mažos tarkuotos (burokine tarka) cukinijos
300 g šviežių, nuplautų špinatų (galima dėti ir paprikų, moliūgų gabaliukų)
1 valg. šaukšto lydyto sviesto
Kiaušinius išplakti su druska, įmaišyti varškę, ryžių miltus sumaišytus su kepimo milteliais, tarkuotą cukiniją, svieste pakepintus špinatus ir viską gerai išmaišyti.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (5)