Reikės:
200 g liesos varškės;
šviežių krapų pagal skonį;
druska, juodieji pipirai pagal skonį;
4 šaukštai natūralaus, neriebaus jogurto;
česnako skiltelė (nebūtina);
šviežias agurkas, ar ridikėliai (nebūtina).
Gaminimas:
Varškę sutriname, sumaišome su smulkintais krapais, druska, pipirais ir natūraliu jogurtu. Kas mėgsta, gali įsispausti skiltelę česnako, tai suteiks pikantiško skonio.
Tokią užtepėlę galima tepti ant juodos duonos ar skrebučių, duoniukų, arba tiesiog valgyti vieną. Ant sumuštinuko galite uždėti griežinėlį agurko ar ridikėlio.
SKANAUS!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (1)