Reikės:
4-5 paprikos,
1 vištienos file,
kelios šakelės svogūnų laiškų,
1 svogūnas,
1 morka,
4 pievagrybiai,
0.5 l.vandens arba sultinio,
3 šaukštai grietinės,
3 šaukštai pomidorų pastos padažui ir 2 šaukštai įdarui,
prieskoniai pagal skonį.
Paprikų nupjauti viršūnėles, išvalyti sėklas.
File susmulkinti kubeliais nedideliais.
Svogūną, pievagrybius susmulkinti, morką sutarkuoti, svogūnų šakeles susmulkinti ir apkepinti aliejuje.
Į daržovių ir pievagrybių įdarą dedame pomidorų pastos 2 šaukštus,file,prieskonius ir gerai išmaišome.
Įdaru įdarome paprikas, dedame į puodą, užpilame vandeniu arba sultiniu ir troškiname 30 min.
Likus 5 min. iki pabaigos, dedame grietinę, pomidorų pastą ir išmaišę dar patroškiname.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (10)