Reikės:
4-5 paprikos,
1 vištienos file,
kelios šakelės svogūnų laiškų,
1 svogūnas,
1 morka,
4 pievagrybiai,
0.5 l.vandens arba sultinio,
3 šaukštai grietinės,
3 šaukštai pomidorų pastos padažui ir 2 šaukštai įdarui,
prieskoniai pagal skonį.
Paprikų nupjauti viršūnėles, išvalyti sėklas.
File susmulkinti kubeliais nedideliais.
Svogūną, pievagrybius susmulkinti, morką sutarkuoti, svogūnų šakeles susmulkinti ir apkepinti aliejuje.
Į daržovių ir pievagrybių įdarą dedame pomidorų pastos 2 šaukštus,file,prieskonius ir gerai išmaišome.
Įdaru įdarome paprikas, dedame į puodą, užpilame vandeniu arba sultiniu ir troškiname 30 min.
Likus 5 min. iki pabaigos, dedame grietinę, pomidorų pastą ir išmaišę dar patroškiname.