4 porcijos
Produktai:
600 g vištienos kepenėlių,
1 – 2 šaukštai sviesto,
juodųjų maltų pipirų,
druskos.
Produktai padažui:
200 ml grietinėlės,
1 šaukštas marinuotų garstyčių,
1 česnako skiltelė,
1 šaukštas smulkintų petražolių,
druskos.
Kaip gaminti:
1. Nuo kepenėlių nupjaustykite plėveles, pasūdykite, apibarstykite pipirais. Nedidelėmis porcijomis apkepkite kepenėles svieste, po 2 min. iš abiejų pusių. Iškepusias dėkite į molinį indą, uždenkite.
2. Padažui supilkite grietinėlę į gilią keptuvę, užvirinkite. Pavirkite, kol kiek sutirštės. Tada suberkite garstyčias, išspaustą česnako skiltelę, petražoles, pipirų, druskos. Pakaitinkite dar apie minutę.
3. Kepenėles patiekite aplietas padažu.
Skanaus!
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją