Užsinorėjome kažko panašaus į nedidelius užkandžius ir deginančio. Taigi, susimalame kilogramą jautienos. Pakepiname ant aliejaus. Ant viršaus beriame didelį smulkiai pjaustytą svogūną. Pakepame dar porą minučių.

Dedame šaukštelį kumino, porą šaukštelių su kaupu maltų čili pipiriukų, pusę šaukštelio maltų kajeno pipirų, nedidelę smulkiai pjaustytą žalią papriką.

Viska užpilame pusantros stiklinės vandens ir uždengę patroškiname apie pusvalandį. Patroškinę atidengiame, pilame pusę stiklinės pomidorų padažo. Druskos pagal skonį. Palaukiame, kol skysčio perteklius išgaruos.

Paruoštą mėsą dedame į „taco“ laivelius, ant viršus krauname marinuotus jelapenus, beriame žiupsnelį čedario sūrio. Statome į 200 laipsinių orkaitę penkioms minutėms. Pateikiame su salotomis ir baltu padažu (viena dalis grietinės, dvi - neriebaus majonezo).

Valgome.

Daugiau kulinarinių eksperimentų mėgėjo Tado Ustinavičiaus skanių „žaidimų“ daugiaaukščio namo virtuvėje galite išvysti jo tinklaraštyje.