Portalo skaitytojos Monikos teigimu, jos šeima stintas mėgsta marinuoti. Toks būdas žymiai paprastesnis ir įdomesnis. Moteris pateikė kelių kartų patikrintą receptą:

Reikės:

  • 1 kg stintų;
  • 2 š. cukraus;
  • 5 š. acto;
  • 2 svogūnų;
  • krapų;
  • lauro lapų;
  • 1 l vandens;
  • druskos ir pipirų.

Eiga:

  • Stintas nuplaukite, pasūdykite. Galite šiek tiek apkepti keptuvėje.
  • Į įkaitintus stiklainius sudėkite supjaustytus svogūnus ir stintas.
  • Užvirę vandenį supilkite actą ir likusius prieskonius. Marinatą supilkite į stiklainius.
  • Rekomenduojama laikyti keturias paras ir tuomet ragauti.

Turite įdomių receptų ir norite jais pasidalinti su greičiausiai augančia žvejų bendruomene Lietuvoje? Rašykite adresu info@kablys.lt arba KABLYS.lt Facebook.