Portalo skaitytojos Monikos teigimu, jos šeima stintas mėgsta marinuoti. Toks būdas žymiai paprastesnis ir įdomesnis. Moteris pateikė kelių kartų patikrintą receptą:
Reikės:
- 1 kg stintų;
- 2 š. cukraus;
- 5 š. acto;
- 2 svogūnų;
- krapų;
- lauro lapų;
- 1 l vandens;
- druskos ir pipirų.
Eiga:
- Stintas nuplaukite, pasūdykite. Galite šiek tiek apkepti keptuvėje.
- Į įkaitintus stiklainius sudėkite supjaustytus svogūnus ir stintas.
- Užvirę vandenį supilkite actą ir likusius prieskonius. Marinatą supilkite į stiklainius.
- Rekomenduojama laikyti keturias paras ir tuomet ragauti.
Turite įdomių receptų ir norite jais pasidalinti su greičiausiai augančia žvejų bendruomene Lietuvoje? Rašykite adresu info@kablys.lt arba KABLYS.lt Facebook.