Nors šventinį stalą daugiausiai sudaro tradiciniai patiekalai, kartais savo šventes galima paįvairinti. Jei per šiemet norite nustebinti savo artimuosius ir draugus, šis receptas turėtų suveikti. Jau aštuntąjį laidų ciklo „Kalėdų stalas“ šventinį receptą šįkart pristato komandos „Vyrai virtuvėje“ šefas Paulius Janušas.

Kepta skumbrė su apelsinų sultyse karamelizuotais burokėliais ir krienų jogurtu

Reikės:

1 vnt. šviežios skumbrės filė su oda
1 cinamono pagaliuko
2 apelsinų
300 g virtų vakuumuotų burokėlių
50 g rudojo cukraus
1 vnt. kaliaropės
2 česnako skiltelių
30 g raudono vyno acto
200 g graikiško jogurto
60 g krienų
15 g kalendros lapelių
druskos ir pipirų bei aliejaus

Kaip paruošti keptą skumbrę su apelsinų sultyse karamelizuotais burokėliais ir krienų jogurtu – pamatysite reportaže.

Dar daugiau patiekalų – kituose laidos „Kalėdų stalas“ įrašuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)