Nors šventinio stalo neįsivaizduojame be žuvies ir mandarinų, vien tik jų neužtenka: juk norisi ir kažko saldaus, tiesa? Šįkart kartu su kulinarinių knygų autore ir maisto tinklaraštininke Renata Ničajiene išmėginome kalėdinio aguonų pyrago recpetą. Kviečiame išmėginti jį ir jus.

Kalėdinis aguonų pyragas

Reikės:

200 g. aguonų
1 stiklinės smulkintų migdolų
100 g. nerafinuoto cukranendrių cukraus
6 kiaušinių
kelių lašų vanilės ekstrakto
žiupsnelio druskos
200 ml. aguonų pieno
2 šaukštų medaus
2-3 šaukštų aguonų

Kaip paruošti pyragą – pamatysite reportaže.

Dar daugiau patiekalų – kituose laidos „Kalėdų stalas“ įrašuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)