Šįkart unikaliu receptu Kūčių stalui pasidalino kulinarinių knygų autorė, maisto blogerė Nida Degutienė.

Kepta žuvis po daržovių apklotu

Reikės:

800 g jūrinės žuvies filė
500 g morkų
150 g petražolės šaknies
100 g saliero
1 didelio svogūno
1 nedidelis poras (tik baltos dalies)
100 g pomidorų koncentrato
3 stiklinių verdančio vandens
1 šaukštelis druskos
3 kvapieji pipirai
1 lauro lapas
po 1/2 šaukštelio: grūstų juodųjų pipirų, saldžios paprikos, baziliko, raudonėlio
aliejaus kepimui ir petražolių dekoracijai

Kaip paruošti žuvį po daržovių apklotu pamatysite reportaže.

Dar daugiau patiekalų – kituose laidos „Kalėdų stalas“ įrašuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)