Užssisakėme restorane siūlomus verslo pietus, klientas norėjo sušilti sužvarbusias rankas ir kojas, todėl paprašė 40 gramų degtinės. Barmenė iš kart pasiūlė samanės, tačiau atsisakius priėmė užsakymą kitai, išsirinktai, rūšiai.
Tačiau padavėja atnešė siūlytą samanę, su įdomiu prieskoniu. Paklausus kodėl, barmenė atsakė, kad po savaitgalio liko kelių rūšių po nedaug, todėl supylė viską į vieną butelį ir grynos degtinės neturi.
Likau be žado ne tik aš, bet ir mano kompanionas. Kyla klausimų, o jeigu ir sriubos likučiai, paimti nuo stalų, būtų maišomi į bendrą puodą? Tokio aptarnavimo ir keisto atvirumo dar neteko patirti...
DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!
Norite išsakyti savo nuomonę? Rašykite el. p. pilieciai@delfi. lt arba spauskite apačioje.