Amerikietis nešvariu epizodu pasižymėjo prieš Bostono „Celtics“ gynėją Paytoną Pritchardą, kuris pašokdinęs I. Jacksoną, iš pastarojo sulaukė nemalonaus spyrio iš kojos į veidą.

Visgi NBA fanų bendruomenėje dar daugiau dėmesio susilaukė teisėjų verdiktas po šio epizodo. Arbitrai peržiūrėję pakartojimą įvertino šią pražangą, kaip paprastą ir leido „Pacers“ krepšininkui tęsti rungtynes.

Tai susilaukė didelio atgarsio socialiniuose tinkluose, kur aukštaūgio veiksmas buvo lyginamas su lygos „blogiuku“ Draymondu Greenu. Pasak internautų, „Golden State Warriors“ krepšininkas po tokio epizodo būtų išvarytas nedelsiant.

Pats P. Pritchardas tęsė rungtynes, o po stipraus smūgio sugebėjo dar ir realizuoti abu baudos metimus.

Rungtynes 105:102 laimėjo „Celtics“, kurie Rytų konferencijos finalo seriją laimėjo „sausu“ rezultatu – 4:0.

Finale šių lauks Dalaso „Mavericks“ ir Minesotos „Timberwolves“ poros nugalėtojas. Vakarų konferencijos finale dominuoja Lukos Dončičiaus vedami „Mavs“ – 3:0.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją