Prie atvykusio gynėjo Lorenzo Browno PAO savo sudėtyje pridėjo ir aukštaūgį iš NBA – Omerą Yurtseveną, su kuriuo pasirašyta sutartis dviem sezonams (1+1).

Taip „Panathinaikos“ dar galingesne padarė savo priekinę liniją, kurioje karaliauja olimpinis vicečempionas Mathiasas Lessortas.

26-erių metų 213 cm ūgio O. Yurtsevenas už Atlanto praleido tris sezonus, o pernai atstovaudamas Jutos „Jazz“ vidutiniškai rinko po 4,6 taško ir 4,3 atkovoto kamuolio vidurkius.

Tiesa, bokštas iš Turkijos surengė ir keletą pakankamai įspūdingų pasirodymų: štai per akistatą su titulą gynusiais NBA čempionais Denverio „Nuggets“ ir lygos MVP Nikola Jokičiumi jis sukaupė solidų dvigubą dublį – 20 taškų ir 11 sugriebtų kamuolių.

Naujasis Eurolygos sezonas startuos po kiek daugiau nei mėnesio – spalio 3 dieną. Jį, beje, atidarys dvikova Berlyne tarp vietos ALBA ir „Panathinaikos“ komandų.

Primename, kad prie PAO vairo taip pat stovi turkas – Erginas Atamanas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją