Konkursą laimėjo Kenza Layli, Maroko gyvenimo būdo influencerė, kurios tikslas – „prisidėti prie Maroko ir Artimųjų Rytų moterų teisių“, rašo euronews.com.

Konkurso dalyvės, kurios realiame gyvenime fiziškai nedalyvauja ir egzistuoja tik socialinės žiniasklaidos platformose, buvo sukurtos naudojant dirbtinio intelekto technologiją. Internete jas galima pamatyti darant viską – nuo kalbų apie jų remiamus tikslus iki šokių ir dainavimo.

Kenza Layli

„Ši akimirka buvo ypatinga“, – savo sekėjams socialinėje žiniasklaidoje „sakė“ K. Layli, pavadinusi tai „didele garbe“. „Stengiausi atstovauti ir savo šaliai, Marokui, ir arabų šalims, laikydamasi mūsų vertybių. Didelis ačiū mano sekėjams, kurie visada mane palaiko ir padrąsina“.

K. Layli jau yra surinkusi 208 tūkst. sekėjų „Instagram“ socialiniame tinkle ir savo socialinės žiniasklaidos platformose toliau propaguoja moterų teises.

Dirbtinio intelekto žvaigždę sukūrė Myriam Bessa, kuriai dabar atiteks 5 000 JAV dolerių piniginis prizas. Antrąją ir trečiąją vietas užėmė dalyvės Lalina Valina iš Prancūzijos ir Olivia C iš Portugalijos.

„Miss AI 2024“ laimėtojos