„Virtuvėje pas pauliusweets" projekte yra kuriami kulinariniai videoreceptai kur maisto tinklaraštininkai gamina gardžius, greitai paruošiamus receptus bei jais dalijasi su DELFI Maistas skaitytojais.
Ingredientai:
Marinatui:
- 3-4 v.š. skysto medaus;
- 5-6 v.š. alyvuogių aliejaus;
- 4-5 skiltelių česnako;
- ryšelio petražolių;
- laimo sulčių;
- gero žiupsnelio čili dribsnių;
- gero žiupsnio druskos.
Gaminimo eiga:
1. Nuo lašišos nupjauname odą, pjaustome vidutinio dydžio kubeliais.
2. Česnako skilteles sutraiškome, nulupame, smulkiai sukapojame petražoles.
3. Marinatui skirtus ingredientus sumaišome dubenyje.
4. Į marinatą dedame lašišą marinuojame apie pusvalandį.
5. Mangą supjaustome kubeliais.
6. Ant iešmelio veriame po 3 gabalėlius lašišos bei 3 mango kubelius palikdami labai nedidelius tarpelius.
7. Kepame ant griliaus po 2-3 ant abiejų pusių. Į kepimo pabaigą, ant iešmelių tepame likusį marinatą.