„Virtuvėje pas pauliusweets" projekte yra kuriami kulinariniai videoreceptai, kur maisto tinklaraštininkai gamina gardžius, greitai paruošiamus receptus bei jais dalijasi su DELFI Maistas skaitytojais.
Ingredientai (maždaug 8-10 iešmelių):
Marinatui:
- 1/3 puodelio vandens
- 3 šaukštų sojos padažo
- 2 šaukštų agavų sirupo
- 2 šaukštų pomidorų pastos
- 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
- 2 šaukštelių rūkytos paprikos
- 1 šaukštelio česnakų miltelių
- 1/2 šaukštelio kario
- Druskos, pipirų
Gaminimo eiga:
Tofu nusausiname popieriniu rankšluosčiu, atidedame į šalį. Dubenyje sumaišome marinatą, į jį sudedame kubeliais supjaustytą tofu ir paliekame marinuotis 20-30min. Supjaustome daržoves, jas ir tofu veriame ant iešmelių. Kepame po kelias minutes iš kiekvienos pusės vis patepdami likusiu marinatu.