„Virtuvėje pas pauliusweets" projekte yra kuriami kulinariniai videoreceptai, kur maisto tinklaraštininkai gamina gardžius, greitai paruošiamus receptus bei jais dalijasi su DELFI Maistas skaitytojais.
Ingredientai:
- 0.7 kg vištienos sparnelių;
- 3-4 v.š. skysto medaus;
- 1,5 – 2 v.š. grūdėtųjų garstyčių;
- 1 citrinos sulčių;
- 2 a.š. čili dribsnių;
- žiupsnio druskos;
- šiek tiek grūstų pipirų.
Gaminimo eiga:
1. Sparnelius nuplauname, nusausiname.
2. Dubenyje sumaišome marinatui skirtus ingredientus.
3. Į marinatą dedame sparnelius, gerai pamasažuojame ir leidžiame marinuotis bent jau valandą.
4. Kepame ant nedidelės kaitros apie 15-20 minučių, vis pavartydami. Į kepimo pabaigą sparnelius tepame likusiu marinatu.