BBQ šefas Ramūnas Golcas dalinasi vasarišku receptu:

Grill ananasai su ledais

Reikės:

- Šviežio ananaso;
- Stipraus gėrimo (geriau „spiced“ tipo, su papildomu skoniu ir aromatu);
- Rudojo cukraus;
- Vanilinių ledų.

Gaminimo eiga:

Ananasą supjaustykite norimo dydžio gabalėliais (griežinėliais arba skiltelėmis), panardinkite į stiprųjų gėrimą ir palikite porai valandų.

Įkaitinkite kepsninę iki 250 laipsnių, (šefas pataria naudoti ketaus groteles, kurios gražiau apskrudina vaisių, greičiau karamelizuoja cukrų).

Grill ananasas su ledais

Dėkite vaisius ant įkaitusių grotelių, gausiai barstykite ruduoju cukrumi, po minutės apverskite ir pakartokite cukraus barstymą.

Patiekite su ledais ir mėtos lapeliu.

Taip pat galite grilinti ir persikus, nektarinus ar apelsinus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją