Grilio gidas Arnas tikina, kad jo šašlykai – skaniausi: kiek šeimininkų, tiek receptų, bet už šį galiu duoti ranką nukirsti (1)
Kepame lauke Kristinos receptas: vištienos sparneliai medaus padaže – gardūs tiek kepti orkaitėje, tiek grilyje 26
Skonių naujienos Daivos Žeimytės-Bilienės kopūstienė – į mėgiamiausią sūnaus sriubą deda ir neįprastų priedų 34
Kepame lauke Kaip karštymečiu neapsinuodyti kepama mėsa: pasakė, ar reikia ją plauti, ir ką žinoti marinuojant
Kepame lauke Pasakė, kokį sūrį geriau kepti ant grotelių – vienas iškepa traškia plutele, kitas lydosi akimirksniu 21
Kepame lauke 6 laiko patikrintos idėjos, kaip nebrangiai suruošti gardžias ir gausias vaišes lauke – abejingų neliks 83
Kepame lauke Mėsos technologas dalijasi patarimais, kaip namuose pasigaminti plėšytos kiaulienos: mėsa bus sultinga ir subyrės vos palietus šakute 59
Kepame lauke Vytaras Radzevičius vertina grilintojų įpročius į ugnį berti druskos ar įmesti kadagio šakelę: ne visi žino šias gudrybes (1) 23
Kepame lauke Ekspertas pataria: kaip paruošti vištieną, kad iškepusi ant grilio išorėje būtų traški, o viduje – minkšta ir sultinga + 3 marinatai vištienai
Kepame lauke Sukūrė itin pasisekusį mėsos kukulių receptą: nereiks gaišti daug laiko prie viryklės bei išleisti krūvos pinigų 23
Kepame lauke Ruošiatės kepti mėsą ant žarijų? Šeimos gydytojas pasakė, kodėl jai marinuoti negalima naudoti majonezo ir aštrių prieskonių 33
Kepame lauke Virtuvės šefas pataria, kaip paruošti gardų šašlyką: yra keletas triukų ir auksinių taisyklių, apie kuriuos plačiai nekalbama 129
Kepame lauke Virtuvės šefas apie tai, kaip gaminti maistą tvariai ir taupiai: galima sunaudoti net česnakų ir svogūnų lukštus
Kepame lauke Kas galėjo pagalvoti, kad iš padegintų daržovių gims ypatingo skonio patiekalas: ingredientų niekas neatspėja – mano, kad valgo kažką mėsiško
Kepame lauke Eksperto patarimai, kaip paruošti burnoje tirpstančius šonkauliukus – tai pavyks ir neturintiems kepimo patirties 31 + receptas
Kepame lauke Patarė, kokias malkas naudoti, kad kepsniai ant grotelių įgautų salstelėjusį vaisių, kartumo poskonį ar tradicinio dūmo aromatą
Kepame lauke Kaip gaminti maistą ant žarijų, kad neprisivalgytume toksinų? Vieną klaidą daro daugelis (1) 79
Kepame lauke Kaip nesugadinti: sužinokite, kiek laiko ant grilio reikia kepti šašlykus, jautienos kepsnius, o kiek – vaisius ir daržoves + 3 grilio receptai
Kepame lauke Grilio sezonui įsibėgėjant – tradiciniai šašlykai nebėra geidžiamiausias kepsnys ant žarijų
Kepame lauke Tarptautinių BBQ varžybų šašlykų kategorijos nugalėtojų trejete – ir lietuvių komanda (25)
Kepame lauke Griežtas grilio entuziasto verdiktas: kepdami mėsą daugelis iki šiol daro neatleistiną klaidą (54)
Kepame lauke Ekspertas įvardijo, kokias klaidas darydami sugadinate ant žarijų keptos mėsos patiekalus (7)