Blauzdelės aviečių marinate, keptos ant grilio
- 6 viščiuko blauzdelių
- ½ žaliosios citrinos
- Šviežio rozmarino šakelės
- 1 šaukšto medaus
- 1 šaukšto aštrių garstyčių
- Žiupsnelio druskos ir juodųjų pipirų
- 4 šaukštų aviečių
- 1 skiltelės česnako
- 2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1. Avietes sudėkite į virtuvinį smulkintuvą, įspauskite citrinos sulčių, įdėkite česnako, medaus ir garstyčių. Taip pat sudėkite šakelę nuskabyto rozmarino ir druskos. Taip pat supilkite aliejų ir pagardinkite juodaisiais pipirais. Visa tai sutrinkite virtuviniu smulkintuvu.
2. Šio marinato dėkite ant vištienos ir gerai pamasažuokite. Vištieną tokiame marinate laikykite daugiausiai 12–14 valandų. Jei šiltai, palaikykite daugiausiai valandą.
3. Dėkite ant grilio ir kepkite, kol gražiai apskrus.
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją (14)