Reikės:

300 g rūkytos vištienos filė,
1 skardinės konservuotų ananasų,
1 skardinės konservuotų pupelių,
majonezo.

Gaminimas:

* Vištienos filė, konservuotus ananasus ir porą supjaustyti nedideliais gabaliukais.

* Į lėkštę pastatyti konditerinį žiedą. Ant lėkštės dugno dėti truputį majonezo ir jį paskirstyti, tuomet sudėti gabaliukais smulkintą vištieną, dėti majonezą, ant viršaus sudėti konservuotų ananasų gabaliukus ir vėl majonezą.

* Kitam sluoksniui dėti gausiai porų bei konservuotų pupelių ir vėl majonezą.

* Paruoštą „tortą” padėti į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.

P.S. Gaminti galima ir nesluoksniuojant, kaip įprastas salotas.

Skanaus!

Šis receptas dalyvauja konkurse „Mano šeimos kalėdinis receptas“. Jei ir jūs turite receptą, kuris per šventes nepalieka abejingų namiškių ir svečių, siųskite jį adresu konkursas@delfi.lt ir laimėkite ne vieną vertingą prizą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją