Reikės:
300 g rūkytos vištienos filė,
1 skardinės konservuotų ananasų,
1 skardinės konservuotų pupelių,
majonezo.
Gaminimas:
* Vištienos filė, konservuotus ananasus ir porą supjaustyti nedideliais gabaliukais.
* Į lėkštę pastatyti konditerinį žiedą. Ant lėkštės dugno dėti truputį majonezo ir jį paskirstyti, tuomet sudėti gabaliukais smulkintą vištieną, dėti majonezą, ant viršaus sudėti konservuotų ananasų gabaliukus ir vėl majonezą.
* Kitam sluoksniui dėti gausiai porų bei konservuotų pupelių ir vėl majonezą.
* Paruoštą „tortą” padėti į šaldytuvą, kad sutvirtėtų.
P.S. Gaminti galima ir nesluoksniuojant, kaip įprastas salotas.
Skanaus!
Šis receptas dalyvauja konkurse „Mano šeimos kalėdinis receptas“. Jei ir jūs turite receptą, kuris per šventes nepalieka abejingų namiškių ir svečių, siųskite jį adresu konkursas@delfi.lt ir laimėkite ne vieną vertingą prizą.