Švelnaus skonio ir kone kreminės konsistencijos avokadas – be galo gardus užkandis ir įvairių patiekalų ingredientas, tačiau jei vaisius nesunokęs, to apie jį nepasakytume, kadangi žalias jis tiesiog nevalgomas.

Yra ne vienas būdas, kaip paspartinti avokadų ir kitų vaisių nokimo procesą – netgi sutrumpinti jį iki 10 minučių. Taigi, jei nesate nusiteikę laukti kelias dienas, kol avokadas pagaliau sunoks, galėtumėte išbandyti vieną kitą patarimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją